Caută
Caută

Dreptul de Retragere

6. Dreptul de Retragere

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Vă informăm că beneficiați de o perioadă de 14 zile pentru a vă retrage din contract, fără a fi nevoit să va justificați decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la Art. 13 alin. (3) și la Art. 14 din OUG nr.34/20014:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, trebuie să ne informați în formă scrisă cu privire la decizia dvs. de retragere din contract.

În acest scop, puteți folosi varianta de a face orice altă declarație neechivocă în care să va exprimați decizia de retragere din contract și pe care să ne-o trimiteți prin e-mail la contact@otmed.ro

ATENȚIE: comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere trebuie transmisă de dvs. înaintea expirării perioadei de 14 zile calendaristice calculate de la data primirii produselor. 

Vă atragem atenția că, potrivit legii, sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispozițiile de mai sus vă revine.

 În cazul exercitării dreptului de retragere, vă vom rambursa (folosind aceeași modalitate de plată că și cea folosită de dvs. pentru tranzacția inițială) toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dvs, fără întârziere nejustificată și nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne-ați informat de decizia de retragere din contract.

Cumpărătorul este obligat să notifice intenția de a returna prin email la contact@otmed.ro, email-ul trebuie sa conțină data și numărul comenzii.