Caută
Caută

Despre noi

Organizaţia Tinerilor Medici

 

Cine suntem ?

Organizaţia Tinerilor Medici, este o comunitate adresată tuturor tinerilor din Sistemul Sanitar indiferent de specialitate.Organizația își are sediul în Cluj-Napoca și a fost înfiinţată în luna ianuarie a anului 2015 din dorința formării socio-profesionale continue a medicilor (rezidenți și specialiști) și personalului conex ce contribui la procesul de diagnostic, tratament și recuperare al pacienților. Totodată subliniem importanța cominicării medic-pacient pe care încercăm să o îmbunătățim cu fiecare eveniment organizat de noi.

Ce facem?

OTM promovează abordarea multidisciplinară a procesului de Diagnostic, Recuperare și Tratament prin sublinierea importanței fiecărei specialități pentru eficientizarea și modernizarea acestui proces.

Pentru că noi ca medici nu reprezentăm nimic în stradă, noi suntem ceea ce suntem alături de colegii noștri: farmaciști, asistenți medicali și celelalte specialități conexe. Împreună contribuim la diagnosticul, tratamentul și recuperarea pacientului”

Prof. Dr. Alexandru Irimie

 

Cum facem asta ?

    Prin evenimentele organizate urmărim modernizarea sistemului medical.

    Conferințele din cadrul cercului Dialoguri Interdisciplinare aduc față în față specialiști din diferite domenii pentru a discuta subiecte de interes general abordate într-o manieră atipică.

    Congresul Pluridisciplinar schimbă structura clasică a evenimentelor medicale fiind adaptat noilor tendințe psihologice. Ştim cu toții că noua generație nu mai are răbdare să audieze cursuri detaliate despre un anumit subiect. La Congres vom prezenta o imagine de ansamblu a sistemului medical . Printre temele atinse amintim: circuitul de consult integrat, comunicare medicală, sistem medical, management medical, sănătate publică, tehnologie şi IT în medicină.

    3 zile de SĂNĂTATE. În mod simbolic o dată pe an scoatem medicii din spitale pentru a-i aduce mai aproape de pacienți. Vrem să știm despre noi că am fost sănătoși, suntem sănătoși și vom fi sănătoși, în concluzie, sănătatea este importantă 3 zile : ieri, astăzi și mâine.

 

-Împreună punem amprenta pe viitor-